Trefwoorden: A La Carte dineren, Franse keuken, Belgische keuken, Verschillende wijnen, Seizoensgebonden gerechten, Lunchroom in de buurt, Taverne menukaart, Brasserie restaurant, Lekker ontbijten, Restaurant in de buurt
Rubrieken: Restaurants, Restaurant België
Bent u op zoek naar een heerlijke brasserie restaurant om streekgebonden gerechten te proeven? Kom dan naar A La Carte in Sint-Agatha-Berchem, gevestigd in het Basilix shopping center. U kunt hier genieten en a la carte dineren uit de Franse keuken en Belgische keuken. De maaltijden worden vergezeld door verschillende wijnen en zoals het hoort bij een taverne menukaart vindt u hier streek- en seizoensgebonden gerechten. Naast het diner, staat dit restaurant ook bekend als uitstekende lunchroom in de buurt waar u lekker ontbijten kunt. Kortom, het restaurant in de buurt waar u langskomt om te genieten en te ervaren. Wij nodigen u uit de specialiteiten te komen proeven, kom langs of neem contact op voor het maken van een reservering.
Een taverne is een kleine eetgelegenheid waar eten uit de streek- of landgebonden keuken wordt geserveerd. Dit is exact wat u vindt bij A La Carte. Het is naast een taverne ook een brasserie. De naam brasserie betekent in het Franse brouwerij, daarom staat een brasserie zoals A La Carte dan ook bekend als eet én drinkgelegenheid. Anders dan in een restaurant, komt u hier om ook gewoon een glaasje wijn drinken met een hapje, in plaats van een hele maaltijd of menu. A La Carte is een zeer aangename plek voor een drankje met een klein hapje, maar met de Belgische en Franse keuken ook een fijne locatie om uitgebreid te lunchen of dineren. Wat u ook wenst, bij A La Carte geniet u intens. Kom eens langs als u in Vlaams-Brabant bent, het is een bezoek zeer waard.
In de Belgische keuken wordt bij voorkeur gebruikgemaakt van regionale en seizoensgebonden ingrediënten, het is mooi en bijzonder te zien hoe aanzienlijke groot de regionale verschillen in de nationale keuken zijn. Zo worden de spijskaarten en thuisbereidingen aan de kust door mosselen en vis overheerst, terwijl in de Ardennen vooral wild wordt gebruikt. Bij Vlaams-Brabant denkt menigeen direct aan Hagelandse Uiterzure, een delicatesse en bij A La Carte in een modern jasje. De fijnere kookkunst van de Belgische keuken is sterk door de Franse keuken beïnvloed en kwalitatief wordt deze door experts gelijkgesteld. België heeft per inwoner dan ook evenveel Michelinsterren als Frankrijk. Krijgt u al trek? Kom dan naar A La Carte en geniet van de heerlijke gerechten en hapjes uit de Belgische keuken.
Wij nodigen u uit te komen proeven, ervaren en genieten bij A La Carte. Kom alleen, met uw gezelschap, met uw collega of zakelijke relaties. U kunt bij deze taverne en brasserie zeker zijn van het beste van: