Trefwoorden: Drankenkaart, Lunch, Visrestaurant, Vleesgerechten, The World's 50 best restaurant, Frans Belgische gerechten, Seizoensgerechten, Noordzee vis, Vlees uit de polder, Dagverse producten uit de grote tuin
Rubrieken: Restaurants
Bij Willem Hiele Restaurant in Koksijde kunt u rekenen op een gastronomische beleving. Onze kookstijl reflecteert ons zelf. Altijd met respect voor het product, de vakman en onze gast. Wij gebruiken dagverse producten uit de grote tuin en vlees uit de polder– en dat proeft u. Onze menukaart is gebaseerd op seizoensgerechten en de Frans Belgische gerechten van streekproducten vindt u altijd bij ons terug. Het visrestaurant is geselecteerd voor het prestigieuze ‘The World’s 50 best restaurant’. Naast Noordzee vis treft u ook verschillende vleesgerechten. Ook hebben wij een lunch- en drankenkaart en uitgebreide bierkaart.
De Noordzee is voor ons een bron van inspiratie. Willem Hiele Restaurant draait op superieure seizoensingrediënten, zoals erwten en asperges uit eigen tuin, en het beste uit onze Noordzee. Tevens vindt u bij ons mosselen en garnalen verwerkt in creatieve duurzame bereidingen. Wij streven ernaar altijd de diepste smaken uit onze producten te halen. De passie en liefde voor het vak en het gebruik van mooie ingrediënten maken de gerechten tot wat ze zijn. U kunt genieten van herkenbare smaken, met een originele twist. Bovenaan staat een pure smaakbeleving. Prikkel uw zintuigen en kom vooral langs bij ons visrestaurant.
Dompel uzelf onder in de wereld van Willem Hiele. Krijg alvast een indruk van de menukaart.
Verras een vriend of familielid met een cadeaubon voor Willem Hiele Restaurant in Koksijde – zelf te kiezen bedrag, 1 jaar geldig. Gegarandeerd een hit. Bezoekers die u voorgingen zijn ook zeer te spreken over de culinaire beleving en de sfeer bij Willem Hiele Restaurant. Zo stelt een tevreden klant: “Culinair eetfestijn met verrassende wendingen. 14 pareltjes uit zee en tuin. Verwacht geen stijve bedoening wel warme, no-nonsense ontvangst”. Reserveer direct via onze website of neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Tot snel. Samen aan tafel.