Trefwoorden: Huisgemaakte dagschotels, Huisbereide salades, Vers vlees, Vlees van de ouderlijke hoeve, Traiteur, Belgisch wit-blauw rundvlees, Charcuterie, Gourmet en fondue, Ribbetjes, Hammetje
Rubrieken: Slagerijen
U zoekt een gespecialiseerde slagerij die precies voldoet aan uw wensen op het gebied van vers vlees? Dan moet u langskomen bij Slagerij Vandenbroucke aan de Albert I-laan 173G in Nieuwpoort. Het is een topslagerij, waar u de kwaliteitsproducten van Belgisch wit-blauw rundvlees in de vitrines aantreft. Op dit adres vindt u verder huisgemaakte dagschotels, huisbereide salades, vers vlees, charcuterie, gourmet en fondue, ribbetjes, hammetje. U krijgt op dit adres vlees van de ouderlijke hoeve. Deze slagerij en traiteur biedt ook dagelijks verse kip en ribbetje aan het spit en huisgemaakte soepen. Echt zo’n winkel waar u na de eerste kennismaking vaker naar toe gaat.
U kunt zich scharen onder de welgestelden van weleer als het gaat om het inschakelen van een traiteur voor uw familie- of vriendenetentje op hoog niveau. Want ooit werd deze dienst gezien als een service die exclusief was voor de hogere klasse en de adel in Frankrijk. Bij Slagerij Vandenbroucke maken ze dat onderscheid gelukkig niet. Iedereen kan profiteren van deze perfecte culinaire dienstverlening. U hoeft bij deze oplossing zelf niet een prestatie in de keuken te leveren. Deze professionele aanbieder in Nieuwpoort neemt u de zorgen uit handen voor zo’n speciale gelegenheid.
Bij Slagerij Vandenbroucke gaat het altijd om verse producten. Het aanbod is waar mogelijk ook afgestemd op het seizoen. De keuzes voor de aanvoer van het vlees en alle ingrediënten voor de diverse producten is gebaseerd op de vakkennis van de slagerij. U kunt er van uitgaan dat u er altijd waar voor uw geld krijgt. Wilt u meer weten over de herkomst of de kwaliteit van de producten, stel dan gerust uw vragen. Ze zullen u met genoegen nader informeren. U bent verzekerd van precies dat niveau aan voeding en voedselproducten dat u in gedachten had om er uw gasten mee te verwennen.