Trefwoorden: Slager met vers vlees, Pan klaar vlees, Bbq vlees, Gevogelte, Rundvlees, Varkensvlees, Gebakken kip, Charcuterie, Salades, Traiteur
Rubrieken: Slagerijen
Zoekt u een vakbekwame slager in Ursel, Knesselare? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan Slagerij Gaudissabois, te vinden op het adres De Briel 6. U zult versteld staan van de kwaliteit en de klantvriendelijkheid in deze shop. U kunt bij deze slager met vers vlees terecht voor pan klaar vlees, BBQ vlees, gevogelte, rundvlees, varkensvlees, gebakken kip, charcuterie, salades. De slagerij biedt zich bovendien aan als een prima lokale traiteur, zeker het proberen waard. Het is een winkel waar u voor uw dagelijkse inkopen steeds weer op een verrassende wijze wordt geadviseerd over welke vleeswaren u deze dag kunt nemen.
Het komt niet heel vaak voor, maar Slagerij Gaudissabois is een bedrijf van vader en zoon, beiden met een passie voor vlees. Zoon Guilaume studeerde in 2016 af als slager en traiteur. Hij deed veel ervaring op in verschillende slagerijen. Hij werd geinspireerd om een eigen zaak te beginnen. Vader Peter had reeds vele jaren ervaring als slager en kwam het initiatief van zijn zoon graag ondersteunen. Het is duidelijk een gemotiveerd duo dat u op De Briel 6 achter de vitrines aantreft. Klanten waarderen de gezamenlijke vakkennis van twee generaties slagers.
Het gaat in Slagerij Gaudissabois om verse producten. De klanten kunnen kiezen uit zo veel mogelijk zelfbereide producten. Er worden eerlijke prijzen gehanteerd. Het brede aanbod van verse producten wordt aangevuld met seizoensgebonden lekkernijen. Hun assortiment gaat van vers vlees, gevogelte, charcuterie en salami’s tot salades en traiteurgerechten. Voor varkensvlees is de keuze gevallen op het Brasvar varken, gefokt in de regio. Brasvar staat volgens deze professionele slagers voor mals en sappig vlees. Wat betreft het rundvlees wordt gekozen voor de constante kwaliteit van het vrouwelijk Wit-Blauw ras. Het versnijden gebeurt in het eigen atelier.