Trefwoorden: Traiteur, Zelfbereide uitgebreide assortiment charcuterie, Vers vlees, Bbq vlees, Huis bereide gerechten, Assortiment uit kaas, Gourmet, Fondue, Kwaliteit vlees
Rubrieken: Slagerijen
Heeft u nood aan een adres voor al uw vleesgerechten in Bornem en wijde omgeving. Aarzel niet om eens binnen te lopen op het adres Boomstraat 12 te Bornem. Slagerij De Clippel is een topwinkel, waar mensen vaak even de tijd nodig hebben om tot een dagelijkse keuze te komen. Het assortiment is namelijk uitgebreid. Alles ziet er lekker uit. U krijgt geduldig advies van de slager en zijn team voor al uw etentjes. Het gaat om diensten als traiteur, zelfbereide uitgebreide assortiment charcuterie, vers vlees, BBQ vlees, huis bereide gerechten, assortiment uit kaas, gourmet, fondue en uiteraard hoogstaand kwaliteit vlees.
De reden dat Slagerij De Clippel kiest voor veel huisbereide producten heeft alles te maken met de eigen smaak en het vakmanschap. Hierover zegt de topslager: “Omdat we zelf uitbenen en versnijden, kunnen we goed de stukken uitkiezen die het meest geschikt zijn voor de charcuterie. Er is daardoor ook een maximaal behoud van versheid en de kleur.” Het is de vakman die hier spreekt en de producten in de vitrines bewijzen zijn stellingname. Kijk maar op de website naar de fotogalerij met voorbeelden van alle producten.
Ook Slagerij De Clippel probeert waar mogelijk in te spelen op de nieuwste trends in het vakgebied. Zeker als het gaat om het samenstellen van panklare gerechten. U treft er een compleet aanbod van gerechten en producten tegen gegarandeerde kwaliteit.
Aanbod van diverse soorten kaas
Slagerij De Clippel levert complete maaltijden voor grotere groepen. Dit zijn vaak hoogtepunten als huwelijk, doopfeest of een feestelijke bijeenkomst in de bedrijfssfeer. De gerechten worden in overeenstemming met de wensen van de klant tot in detail met veel aandacht voorbereid. Voor een perfecte uitvoering is het belangrijk dat er tijdig overleg wordt gevoerd. Deze slagerij en traiteur wil u smaakvolle topproducten leveren. Een acceptabele voorbereidingstijd hoort daarbij. Voor de klanten en hun gasten een culinaire belevenis verzorgen is het ultieme doel.