Trefwoorden: Visrestaurant, Restaurant met dagverse bereidingen, Restaurant met een terras, A la carte gerechten, Sharing schotels, Kreeft menu's, Restaurant voor heerlijke zeevruchten, Heerlijke mosselen, Friet de mer, Lekkere visschotels
Rubrieken: Restaurants
Kun je ook zo genieten van een uitgebreide lunch of een avond heerlijk dineren? Ga dan snel langs bij Restaurant Caracole in Hasselt; een eigentijds visrestaurant met een keur aan à la carte gerechten, kreeft menu’s, friet de mer, lekkere visschotels en uitgebreide sharing schotels. Caracole is een restaurant met dagverse bereidingen en dat proef je. Tijdens het mosselseizoen kun je bij ons bijvoorbeeld smullen van heerlijke mosselen in ons restaurant met een terras. Heb je geen tijd om bij ons plaats te nemen? Dan maak je gewoon gebruik van onze afhaalmenu’s. Kortom, zoek je een sfeervol restaurant voor heerlijke zeevruchten voor lunch of diner? Dan verwelkomen we je graag binnenkort bij Restaurant Caracole.
Bourgondiërs en visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Restaurant Caracole. Maar liefst vijf dagen per week, kun je hier culinair genieten in een sfeervolle omgeving. Restauranthouders Ruben en Geert heten je hartelijk welkom en verwennen hun gasten met dagverse bereidingen om je vingers bij af te likken. Een pure keuken met Vlaams klassiekers, waar overigens ook bij vleesliefhebbers en vegetariërs, het water in de mond loopt, bij het bekijken van de menukaart. Bij Caracole doen we er alles aan om onze gasten een memorabele lunch of diner te bieden, zodat je ernaar uitkijkt om bij een volgend bezoek eens een ander gerecht te proberen.
Onze menukaart is gevuld met welbekende klassiekers uit de Vlaamse keuken als zeetong à la meunière, huisgemaakte garnaal- en kaaskroketten en het stoofpotje van varkenswangetjes. Daarnaast staat vis centraal bij Caracole. Zo kun je bijvoorbeeld starten met oesters en kaviaar bij het aperitief en als hoofdgerecht kiezen uit een uitgebreid aanbod vissen als tarbot, kreeft, kingkrab, zeebaars, artisanaal bereide zeetong en meer. Omdat we met de seizoenen meekoken, wisselt onze kaart regelmatig en kunnen we je telkens opnieuw verrassen met het beste uit het seizoen.
Haal je liever Caracole in huis? Met onze warme, of koude, fruits de mer en kreeftenmenu voor thuis, maak je een verpletterende indruk op jouw gasten en geliefde. Om het geheel compleet te maken huur je de kreeftenvorken, presentatieschalen en het statief er gewoon bij en na een week breng je het weer retour. Wij verwelkomen al onze gasten voor o.a. de volgende diensten en gerechten: